Contact informatie

Werkdagen/-uren

Mon - Sun / 9:00 - 20:00


Stuur ons een bericht
  Veel Gestelde Vragen

  Een efoil is een surfplank met een elektrische schroef net boven de vleugel van de hydrofoil. Dit zorgt ervoor dat het board door elk type water kan bewegen. De efoil wordt aangedreven door een bijna stille elektromotor en oplaadbare batterij. Het wordt bestuurd door een draagbare draadloze afstandsbediening die via Bluetooth synchroniseert met de efoil.
  De efoil-rijder hoeft niet op golven te peddelen of met zijn benen te pompen om het board in beweging te houden.

  Complete efoil setups variëren van €6000,- tot €14.000,- Net als bij surfen is de prijs van het board gebaseerd op de kwaliteit, gebruikte materialen en technologie. Op dit moment zijn er twee grote merken in de efoiling sport: Lift Foils en Fliteboard. Beide merken staan bekend om hun hoogwaardige efoil-setups met uitstekende ondersteuning, garanties en prestatiekenmerken.

  Een efoil is een elektrische hydrofoil waarmee je over elk type water kunt vliegen - geen golven, geen wind vereist.
  Wij hebben diverse efoils op voorraad voor verkoop. Als we niet de setup hebben die u zoekt, onze doorlooptijd met Lift Foils is vrij snel gezien de uitdagende tijden waarin we ons momenteel bevinden.
  U moet fysiek fit zijn en vertrouwen hebben in uw zwemvaardigheid. U moet tijdens de sessie zwemmen, indien nodig moet u 75 meter kunnen afleggen.