SHOP

LIFT 4 EFOILS

LIFT 3 F EFOILS

LIFT 3 EFOILS

LIFT FOILS – FRONT WINGS

LIFT FOILS – BACK WINGS

LIFT FOILS – ACCESSORIES

VARIOUS EFOILS

EFOIL KOPEN?

Wil je zelf een efoil kopen? Ontdek dan het uitgebreide assortiment op onze website. Hier vind je een diverse selectie, variërend van efoils met een prijs vanaf € 6.000,- tot modellen die de € 10.000,- overschrijden. Deze variëteit benadrukt de aanzienlijke keuzemogelijkheden. Bij Fly Surf hebben wij diepgaande kennis van de markt en verschillende merken en kunnen wij je optimaal adviseren bij het vinden van het elektrische foilboard dat naadloos aansluit op jouw wensen. Bovendien kun je bij ons een efoil testrit aanvragen, zodat je de kans hebt om het efoilboard uit te proberen voordat je tot aankoop overgaat. Wil je graag met ons in gesprek gaan voor het efoil kopen over de mogelijkheden en welk model het beste bij jou past? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via email, maar je bent ook van harte welkom om telefonisch contact op te nemen of een WhatsApp-bericht te sturen.

WAT ZIJN DE BESTE EFOILS?

De keuze voor de beste efoil hangt af van diverse factoren, zoals je budget, persoonlijke voorkeur en vaardigheidsniveau. De markt biedt een breed scala aan merken en modellen zoals marktleiders Lift Foils en Fliteboard. Ook zijn er veelbelovende nieuwkomers als Aerofoils Audi e-Tron & Awake.

Budgetmodellen zijn te vinden bij SiFly efoils, Scubajet, Hydroflyer en PWRfoil. Deze efoils worden vaak ingezet door scholen om mensen de eerste ervaring mee te geven. Vaak na een of enkele lessen zal men een uitdagender board willen.

Prijsverschillen spelen mee in de kwaliteit, alsook in de mate van innovatie. We zien bijvoorbeeld dat hoogwaardige efoils meer investeren in onderzoek en ontwikkeling, een betere service bieden aan klanten en een robuuster product leveren. Deze merken hebben ook vaak een sterkere en stillere motor en groter aanbod in wings en accessoires om voor langere tijd van de efoil te kunnen genieten.

Budgetvriendelijke efoils zijn ideaal om mee te beginnen voor de eerste paar uren en om efoillessen te volgen. Naarmate je iets meer ervaring opdoet, zullen je wensen veranderen en ontwikkel je voorkeuren voor specifieke merken, type boards en foil wings. Bij het efoil kopen is het slim om rekening te houden met je toekomstige vooruitgang, zodat je een efoil kunt kiezen waarbij je later kunt overstappen op andere vleugels (foil wings), masten en propellors.

WAT IS EFOILEN?

Efoilen is een opkomende watersport die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen. Hierbij manoeuvreer je op een elektrisch surfboard met een ingebouwde elektrische aandrijving onderaan, verbonden aan een draagvleugel, oftewel een ‘foil’.

Deze foil is ontworpen om jou boven het wateroppervlak te tillen, waardoor je een gevoel van zweven ervaart.

De nieuwere generatie boards zoals de LIFT4 worden ook steeds stiller waardoor de ervaring nog magischer wordt.

Voor efoilen hoef je niet super sportief te zijn, een goede balans te hebben of surf ervaring te hebben. Efoilen is mogelijk van jong tot oud waarbij de meeste mensen binnen anderhalf uur al kunnen vliegen. De leercurve is zeer steil. En door een kleinere efoil of wings te kiezen blijft het voor lange tijd een fantastische ervaring.

De efoils zijn met de geringe grootte en gewicht ook makkelijk mee te nemen op boot of in de auto. Op het water zijn de efoils door de elektromotor zeer stil en maken geen golven.

Vergelijk instapmodel efoils van A-merken

Op zoek naar de goedkoopste efoil van een top merk? Bekijk onderstaande tabel voor info. Het vergelijk is gebaseerd op vergelijkbare instapmodellen per merk met de grootste batterij.

 • Awake Vinga 3
 • Audi e-tron Adventure
 • Fliteboard - fiberglass
 • Lift Foils - LIFT3F

A-merken instapmodel efoils

€ 18.326,-
Awake Vinga 3
€ 15.769,-
Audi e-tron Adventure
€ 14.090,-
Fliteboard - fiberglass
€ 11.995,-
Lift Foils - LIFT3F
Lengte
170 cm 176 cm 173 cm 162 cm
Volume
95 liter 103 liter 100 liter 88 liter
Gewicht
42 kg 33 kg 34,8 kg 35,6 kg
Aandrijving
Jet only Jet only Jet or Propeller Jet or Propeller
Meer Info Meer Info Meer Info Meer Info

Vergelijk allround efoils van A-merken

Op zoek naar de beste allround efoil van een top merk? Bekijk onderstaande tabel voor info. Het vergelijk is gebaseerd op vergelijkbare modellen per merk met de grootste batterij.

 • Awake Vinga S
 • Audi e-tron Performance
 • Fliteboard Pro Carbon
 • Lift Foils - LIFT4 Sport

A-merken allround efoils

€ 18.921
Awake Vinga S
€ 15.769,-
Audi e-tron Performance
€ 16.570,-
Fliteboard Pro Carbon
€ 14.995,-
Lift Foils - LIFT4 Sport
Lengte
140 cm 153 cm 155 cm 145 cm
Volume
60 liter 83 liter 67 liter 70 liter
Gewicht
41 kg 32 kg 31,8 kg 30,3 kg
Aandrijving
Jet only Jet only Jet or Propeller Jet or Propeller
Meer Info Meer Info Meer Info Meer Info

Vergelijk Pro efoils van A-merken

Op zoek naar de beste en snelste efoil van een top merk? Bekijk onderstaande tabel voor info. Het vergelijk is gebaseerd op vergelijkbare modellen per merk met de grootste batterij.

 • Awake Vinga S
 • Audi e-tron Competition
 • Fliteboard Ultra
 • Lift Foils - LIFT4 Pro

A-merken Pro efoils

€ 18.921
Awake Vinga S
€ 16.499,-
Audi e-tron Competition
€ 16.691,-
Fliteboard Ultra
€ 14.995,-
Lift Foils - LIFT4 Pro
Lengte
140 cm 135 cm 127 cm 127 cm
Volume
60 liter 73 liter 57 liter 59 liter
Gewicht
41 kg 31 kg 31,5 kg 29,3 kg
Aandrijving
Jet only Jet only Jet or Propeller Jet or Propeller
Meer Info Meer Info Meer Info Meer Info
has been added to your cart.
Uitchecken

Boek een efoil testrit

Ik wil graag eerst testen voor een eventuele aanschaf.

Book a test ride

Bel ons voor onmiddellijke reactie. Wij nemen uw telefoontje elke dag, op elk moment.

+31 62134 3696

Bel ons voor onmiddellijke reactie. Wij nemen uw telefoontje elke dag, op elk moment.

+31 62134 3696

Bel ons voor onmiddellijke reactie. Wij nemen uw telefoontje elke dag, op elk moment.