Lift Foils

Lift Foils

D E  U I T V I N D E R S  V A N  D E  E F O I L

Lift is een familiebedrijf dat sinds 2011 vanuit Puerto Rico opereert.

Lift Foils logo Fly Surf

Lift Foils

Lift Foils, opgericht in 2011 in Puerto Rico door Nick Leason en zijn vader Michael Leason, begon als een familiebedrijf in de opkomende sport van hydrofoiling. Ze begonnen vrij vroeg met het maken van hydrofoils voor de sport zo populair werd en perfectioneerden het aerodynamische ontwerp. Na enkele jaren testen kwam de visie om de sport naar een groter niet-surfer publiek te brengen.
In 2015 begonnen Nick en Michael aan het ontwerp voor de efoil, een zeer intensief project. Na drie jaar in 2018 werd de eerste efoil gelanceerd.

Vliegen zonder wind of golven

De Lift Foils efoil maakt gebruik van de vooruitgang op het gebied van lithiumbatterijtechnologie en draadloze communicatie om een ervaring te creëren die een mix is van surfen, vliegen en snowboarden in diepe poeder. De efoil is voorzien van een krachtige, stille elektromotor, een ultramoderne batterij en hoogwaardige carbon boards, foils en vleugels die zijn ontworpen en gevormd door meester vakmensen. Deze onderdelen zorgen ervoor dat surfers van alle atletische capaciteiten de mogelijkheid hebben om boven elk type water te vliegen, zonder te worden voortgestuwd door wind of golven. Tegenwoordig zijn ze er trots op om als de uitvinders en eerste massadistributeurs van de efoil duizenden exemplaren wereldwijd te hebben verzonden.

Lift Familie

Hoewel ze sinds onze oprichting behoorlijk zijn gegroeid, is Lift Foils nog steeds een familiebedrijf. Ons team van surfers, ingenieurs, shapers, componenten experts en ontwerpers is hecht. Terwijl ze groeien, blijven ze zich concentreren op de kerndoelen: iedereen die met Lift werkt of hun producten gebruikt, zich onderdeel van de familie laten voelen, en de producten aan de hoogste normen houden om de beste ervaringen op het water te garanderen.

lift foils nick leason fly surf

Lift3

In 2022 kwam de derde versie van de Lift Foils efoil uit, de Lift3. ‘s Werelds best verkopende efoil. Met een compleet aanpasbare setup voor het bieden van de beste ervaring

Lift Foils Lift3 4'2 Pro Fly Surf

4’2 Pro
(127cm)

Lift Foils Lift3 4'9 Sport Fly Surf

4’9 Sport
(145cm)

Lift Foils Lift3 5'4 Cruiser Fly Surf

5’4 Cruiser
(163cm)

Boek een efoil testrit

Ik wil graag eerst testen voor een eventuele aanschaf.

Book a test ride

Bel ons voor onmiddellijke reactie. Wij nemen uw telefoontje elke dag, op elk moment.

+31 62134 3696

Bel ons voor onmiddellijke reactie. Wij nemen uw telefoontje elke dag, op elk moment.

+31 62134 3696

Bel ons voor onmiddellijke reactie. Wij nemen uw telefoontje elke dag, op elk moment.