OVER ONS

Hoe het allemaal begon

Lift is een familiebedrijf dat sinds 2010 vanuit Puerto Rico opereert. We rijden al sinds het begin met de producten die we maken, dus het constante streven naar de ultieme rit heeft altijd deel uitgemaakt van ons DNA. We bezuinigen niet. We proberen gewoon obsessief te perfectioneren.

In 2013 kwam onze mede-oprichter Nick Leason, een ingenieur en fervent surfer, met het idee voor de originele eFoil, waarbij de technologie van smartphones van bijv Apple iPhone en Android, elektrische voertuigen en zelfs drones werd toegepast op een board dat de rijder boven het water zou laten vliegen zonder te worden voortgestuwd door wind of golven.

Toen we het Efoil-concept aankondigden, ging het meteen viraal.

Het vergde jaren van R&D, het inkopen van componenten, ontwerp en engineering, maar toen het eenmaal klaar was, was er geen twijfel over mogelijk dat het een waardevolle plaats verdiende op het snijvlak van watersport. Het is een eigen leven gaan leiden en we zijn nu erg trots om te zeggen dat we duizenden boards wereldwijd hebben verzonden vanuit dezelfde faciliteit waar we zijn begonnen.

Wees de eerste die het nieuwtje heeft

Laat uw email achter voor aanbiedingen, korting en new gear aankondigingen.

    Klantenservice

    Meer informatie nodig? Een reparatie opgeveven? Hulp nodig bij aankoop?

    Geen probleem, we zijn er om je te helpen.
    +31 (0)65051 6046

    De geschiedenis van elektrisch surfen