OVER ONS

Passie voor watersport

Lift Foils partners

Wie zijn wij?

FlySurf is in 2020 opgericht door een team van gepassioneerde watersportliefhebbers met jarenlange ervaring in diverse watersporten. Met onze expertise en enthousiasme streven we ernaar om mensen de opwindende wereld van efoil-lessen te laten ontdekken.

We zijn trots om samen te werken met GEARfreak Surfschool GEARfreak is een gerenommeerde naam in de watersportindustrie met een surfshop en school en biedt nu ook hoogwaardige efoil-lessen aan.

GEARfreak Surfschool

GEARfreak Surfschool heeft zich al jaren bewezen op het gebied van windsurf-, wing surf- en wing foil-lessen. Hun ervaring en toewijding zijn ongeëvenaard en maken van hen de ideale partner voor FlySurf. Samen delen we een passie voor het inspireren en onderwijzen van mensen in de watersport. GEARfreak Surfschool streeft naar de hoogste lesstandaard. We geloven in voortdurende verbetering en investeren jaarlijks in het verbeteren van onze lesmethoden en het verhogen van het niveau van onze instructeurs. Ons doel is om elke leerling een uitstekende leerervaring te bieden, waarbij ze niet alleen de basisvaardigheden van het efoilen leren, maar ook hun vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Nieuw locatie

Vanaf medio 2023 zullen onze lessen plaatsvinden in de nieuwe GearFreak surfshop en surfschool, gelegen aan het prachtige Valkenburgse Meer. Deze locatie, centraal gelegen in het westen van Nederland, biedt een ideale omgeving voor watersportactiviteiten. Met de nabijheid van steden zoals Amsterdam, Leiden, Den Haag en Rotterdam, is ons nieuwe thuis gemakkelijk bereikbaar voor avontuurlijke watersportliefhebbers uit de hele regio.

Materiaal

Bij Fly Surf streven we naar niets minder dan de hoogste kwaliteit in alles wat we doen, inclusief het materiaal dat we gebruiken. Daarom bieden we onze efoil-lessen aan met behulp van het beste materiaal van Lift Foils, een toonaangevend merk in de industrie. Lift Foils staat bekend om hun geavanceerde technologie en innovatieve ontwerpen, waardoor ze een pionier zijn op het gebied van efoils. We geloven dat het werken met topkwaliteit materiaal essentieel is om de best mogelijke ervaring en prestaties te bieden aan onze leerlingen.

Lessen

Onze beginnerslessen zijn gericht op het leren van de basisprincipes en het veilig besturen van een efoil. Je leert hoe je moet starten, balans kunt houden en comfortabel kunt vliegen boven het wateroppervlak. Onze ervaren instructeurs begeleiden je stap voor stap, zodat je vertrouwen opbouwt en snel vooruitgang boekt. Naarmate je vaardigheden groeien, bieden we gevorderde lessen aan waarbij je leert carven, jumpen en zelfs racen met de efoil. We dagen je uit om je grenzen te verleggen en nieuwe trucs en manoeuvres te ontdekken terwijl je de adrenalinekick van het vliegen op een efoil ervaart.

Bij Fly Surf geloven we dat watersport niet alleen een fysieke activiteit is, maar ook een manier van leven.
Het is een bron van plezier, vrijheid en verbondenheid met de natuur.

We streven ernaar om onze passie voor efoil-lessen over te brengen op iedereen die wil leren en ervaren wat het is om op het water te zweven en te genieten van de adrenalinekick van deze opkomende sport.

Of je nu een beginner bent die voor het eerst een efoil wilt proberen of een ervaren rijder die zijn vaardigheden wil verfijnen, bij FlySurf verwelkomen we mensen van alle niveaus. Onze vriendelijke en deskundige instructeurs zullen je begeleiden, motiveren en de juiste technieken aanleren om het maximale uit je efoil-ervaring te halen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Fly Surf! Bereid je voor op opwinding, avontuur en een onvergetelijke tijd op het water.

Schrijf je vandaag nog in voor onze efoil-lessen en ontdek de sensatie van het efoilen!

Adres

J. Pellenbargweg 4 - 2235SP Valkenburg ZH

Werkdagen/-uren

Mon - Sun / 9:00 - 20:00

+316 2134 3696

Bel ons voor snelle reactie. Of laat je gegevens hieronder achter.

+31 62134 3696

Bel ons voor onmiddellijke reactie. Wij nemen uw telefoontje elke dag, op elk moment.

Boek een efoil testrit

Ik wil graag eerst testen voor een eventuele aanschaf.

Book a test ride

Bel ons voor onmiddellijke reactie. Wij nemen uw telefoontje elke dag, op elk moment.

+31 62134 3696

Bel ons voor onmiddellijke reactie. Wij nemen uw telefoontje elke dag, op elk moment.