EEN EFOIL TESTRIT BOEKEN

Efoil Testrit

Boek nu je efoil testrit via GearFreak Surfschool. Voor de testrit zijn diverse boards beschikbaar om te testen.

Na afloop ontvang je een tegoedbon ter waarde van het besteedde bedrag om te verzilveren bij aanschaf van je eigen efoil.

Klik onderstaande button voor meer info.

– Hoe ziet een efoil testrit eruit? –

  1. Introductie: Je begint met een hartelijke ontvangst en een kennismaking met het team. Ze zullen je informeren over de efoil en alle benodigde veiligheidsinstructies geven.
  2. Uitrusting: Je krijgt de juiste uitrusting, waaronder een impactvest, helm en eventueel een wetsuit, om ervoor te zorgen dat je comfortabel en veilig bent.
  3. Instructies: Een ervaren instructeur zal je begeleiden en uitleggen hoe je de efoil moet bedienen. Ze zullen je instrueren hoe je veilig kunt varen, vliegen en manoeuvreren op het water.
  4. Proefvaart: Dan is het jouw beurt om het avontuur aan te gaan! Je zult over het water glijden, aangedreven door de krachtige elektrische aandrijving van de efoil. Je kunt genieten van de sensatie van snelheid en vrijheid terwijl je boven het water zweeft.
  5. Begeleiding: De instructeur zal je gedurende de testrit begeleiden om ervoor te zorgen dat je veilig en zelfverzekerd bent. Ze kunnen je ook tips geven om je vaardigheden te verbeteren.
  6. Vragen: Na de testrit heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en meer te leren over de efoil en andere producten en accessoires die Lift Foils te bieden heeft.

Een Lift Foils testrit biedt niet alleen de kans om de sensatie van het efoilen te ervaren, maar ook om te leren en te genieten onder begeleiding van professionals. Het is de perfecte manier om de magie van deze opwindende watersport te ontdekken.

Gratis parkeren

Afgesloten voor motor boten

Ervaren instructeurs

De beste boards van Lift Foils

Inclusief wetsuit, zwemvest en helm

Leuke brasserie Buitenhuis aan het meer

Vind ons op de kaart

+31 62134 3696

Bel ons voor onmiddellijke reactie. Wij nemen uw telefoontje elke dag, op elk moment.

Boek een efoil testrit

Ik wil graag eerst testen voor een eventuele aanschaf.

Book a test ride

Bel ons voor onmiddellijke reactie. Wij nemen uw telefoontje elke dag, op elk moment.

+31 62134 3696

Bel ons voor onmiddellijke reactie. Wij nemen uw telefoontje elke dag, op elk moment.