Welkom bij Fly Surf

Vlieg over het water! Altijd en overal met een efoil!

E Foil

eFoil

Over Ons

Na het voor het eerst zien van de efoil waren we verkocht! Niet lang daarna volgde de eerste testrun en de start van Fly Surf. Een bucketlist ervaring die je nooit zal vergeten. Boek nu je eigen efoil experience bij Fly Surf – powered by Pro-Intro. Geen wind of golven? Efoilen kan altijd en overal!

Over Fly Surf Netherlands
Fly Surf producten Lift Foils

Onze Producten

Efoils van het merk Lift Foils, de beste in zijn soort. Lift Foils is al 10 jaar een begrip voor foilboards en maakte als een van de eersten hoogwaardige efoils.

Fly Surf

Fly Surf - Lift Foils lessons

Training Sessies

Testen voor aankoop?

Geen probleem! Bij aanschaf van een efoil board krijgt u een gratis les of korting ter hoogte van de eerste gevolgde les.

Gewoon huren of lessen volgen? U bent welkom!

Fly Surf - Lift Foils lessons

De nieuwe LIFT3 Efoil

De snelste, duurzaamste, langst durende e-foil ervaring. Met een volledig aanpasbare line-up van e-foil boards en vleugels, vertrouwd door de beste namen in de surf scene.

Door de modulaire setup is het board toekomstbestendig. Verander de voor- en achtervleugel voor een totaal andere ervaring.

Bekijk in de shop de verschillende opties en laat ons u helpen bij uw keuze.

E Foil

Ready to Fly?

Geen tijd te verliezen, zet me op dat efoil board!

Onze Producten

Al meer dan 10 jaar maakt Lift Foils performance hydrofoils. Voor frontrunners en top atleten die gear nodig hebben die zowel innovatief als ongelooflijk sterk is.

Wat is een Efoil?

De Lift Foils E foil gebruikt een geavanceerde lithium-ion batterij om een stille elektromotor aan te drijven die op een volledig carbon hydrofoil surfboard is gemonteerd. Aangestuurd door een draadloze Bluetooth afstandsbediening. Hiermee kunt u tot twee uur rijden met een oplaadtijd van twee uur.

lift 3 efoil hatch open

Laatste Efoil Videos

Bekijk hieronder onze nieuwste video’s. Van e foil promo videos tot instructie videos, het komt allemaal aan bod. Bekijk onze galerij.

E Foil
E Foil
E Foil

Need Training?

Bekijk al onze verschillende mogelijkheden voor lessen en verhuur.