Efoil lessen

POWERED BY

EFOIL LESSEN

Surf 's werelds meest premium Lift Foils efoils.

FlySurf_efoil_les_Lift_Foils

“JUST ME”

 Prive 1p. € 190

De “Just Me” efoil experience is een 1 op 1 sessie bedoeld om in een les van start naar volledige board controle te gaan.

Vlieg in minder dan 2 uur en maak geweldige bochten op onze full carbon Lift3 efoil, de meest geavanceerde efoil op de markt!

Meer dan 2 uur met een Fly Surf-instructeur, constante communicatie, laten we eens kijken hoe ver je kunt komen!

Prive les voor 1 persoon – 90min

FlySurf_Duo_Flight_1_efoil

“DUO FLIGHT”

Prive 2p. € 240 – 1 efoil

Wil je je beste vriend of geliefde meenemen voor een geweldige ervaring!?
Boek onze “Duo Flight”-ervaring en probeer om de beurt de efoil onder de controle te krijgen! Veel lachen en spetteren! Een geweldige ervaring die je nooit zult vergeten.
De Duo Flight experience leert jullie de basisprincipes van het efoilen. Eén efoil om te delen en een Fly Surf-instructeur met lessen op maat en constante communicatie.

Prive les voor 2 personen op 1 efoil – 90min

FlySurf_Twin_Flight_2_efoil

“TWIN FLIGHT”

Prive 2p. €340 – 2 efoils

De “Twin Flight” experience is geweldig voor stellen of vrienden die samen willen genieten! Neem elk een efoil en geniet met volle teugen.

Een FlySurf-instructeur zal elk lesgeven op zijn eigen niveau. Negentig minuten puur genieten, lachen en veel spetteren.

Alle apparatuur is aanwezig, kom gewoon met een goed humeur en geniet.

Prive les voor 2 personen met elk een efoil – 90min

* Alle apparatuur is aanwezig, kom gewoon opdagen en wees klaar voor de ervaring om nooit te vergeten! We moeten je waarschuwen, als je eenmaal begint met efoilen, wil je niet meer stoppen!

Veel gestelde vragen

Een efoil is een surfplank met een elektrische schroef net boven de vleugel van de hydrofoil. Dit zorgt ervoor dat het board door elk type water kan bewegen. De efoil wordt aangedreven door een bijna stille elektromotor en oplaadbare batterij. Het wordt bestuurd door een draagbare draadloze afstandsbediening die via Bluetooth synchroniseert met de efoil.
De efoil-rijder hoeft niet op golven te peddelen of met zijn benen te pompen om het board in beweging te houden.

Een efoil is een elektrische hydrofoil waarmee je over elk type water kunt vliegen - geen golven, geen wind vereist.
Wij hebben diverse efoils op voorraad voor verkoop. Als we niet de setup hebben die u zoekt, onze doorlooptijd met Lift Foils is vrij snel gezien de uitdagende tijden waarin we ons momenteel bevinden.

Complete efoil setups variëren van €6000,- tot €14.000,- Net als bij surfen is de prijs van het board gebaseerd op de kwaliteit, gebruikte materialen en technologie. Op dit moment zijn er twee grote merken in de efoiling sport: Lift Foils en Fliteboard. Beide merken staan bekend om hun hoogwaardige efoil-setups met uitstekende ondersteuning, garanties en prestatiekenmerken.