Een efoil les boeken

POWERED BY

EFOIL LES & VERHUUR

Surf 's werelds meest premium Lift3 eFoils.

FlySurf_efoil_les_Lift_Foils
Privé les 1p. – €190

Wil je leren vliegen? Doe vandaag nog een introductiecursus van anderhalf uur. Beginnend met een basisclinic op het land gevolgd door instructie op het water. Je instructeur geeft je tips en laat je stap voor stap vooruitgang boeken! Na onze land- en veiligheidsclinic – behandelen we board handling, veiligheidsuitrusting, hoe te varen – liggend, knielend, staand en daarna vliegend op de efoil.

FlySurf_Duo_Flight_1_efoil
Privé les 2p. € 240 – 1 eFoil gedeeld

Wil je je beste vriend of geliefde meenemen voor een geweldige ervaring!?
Boek deze experience en probeer om de beurt de efoil onder de knie te krijgen! Veel lachen en spetteren! Een geweldige ervaring die je nooit zult vergeten. Deze heeft een snelle leercurve. Beginnend met instructies op het land, gevolgd door om de beurt op het water en van elkaar leren, evenals de 1:1-instructies van onze professionele instructeurs.

Privéles voor 2 personen op één efoil – 90 minuten

FlySurf_Twin_Flight_2_efoil
Privé les 2p. €340 – 2 eFoils

Deze efoil-ervaring is geweldig voor koppels of vrienden die samen willen genieten! Neem elk een efoil en geniet met volle teugen.
Een FlySurf-instructeur zal elk lesgeven op zijn eigen niveau. Te beginnen met een land- en veiligheidsclinic op het land. Gevolgd door instructies op het water inclusief board handling, liggend, knielend surfen gevolgd door staand en vliegen!

Privéles voor 2 personen met elk een efoil – 90 minuten

Lift Foils efoil rental by Fly Surf & Pro Intro
Efoil verhuur per uur – €100,-

Volg een van de bovenstaande cursussen of toon ons een factuur van een andere efoil-school om een efoil te huren en zelf op pad te gaan.

Neem contact op voor meer info.

Gratis parkeren

Veilig – Afgesloten voor motor boten

Klasse – Ervaren instructeurs

Kwaliteit – De beste boards van Lift Foils

Compleet – Inclusief wetsuit, zwemvest en helm

Gasten – Leuke brasserie Buitenhuis aan het meer

“… een geweldige ervaring”

– Hoe ziet een efoil les eruit? –

0 – 5 min: omkleden in aangeleverde wetsuit, impact vest en helm.

5 – 15 min: uitleg aan wal over het materiaal, technieken en mogelijke gevaren en hoe deze te vermijden.

15 – 25 min: liggend op de efoil varend het meer op en wennen aan het board en snelheid.

25 – 40 min: uitleg in het water over snelheid en bochten maken zittend op de knieën.

40 –  60 min: staand varen en met “touch and goes” vliegen op de efoil.

60 – 80 min: vliegen over het water.

80 – 90 min: richting surfschool voor afronding les

Valkenburgse Meer

Het Valkenburgse Meer ligt aan de A44, afslag Leiden Zuid. Bij het meer is voldoende en gratis parkeergelegenheid.
Het heeft een mooi zandstrandje, gras om op te liggen en een flink stuk ondiep water afgezet met paaltjes en boeien.

In 2021 is het hier flink opgeknapt met een nieuwe boulevard met nieuwe bankjes, een mooi speeltoestel, nieuwe fietsenstalling en meer gras.

Smalspoormuseum

Aan het meer vind men ook het smalspoormuseum. Hier kan men genieten van de sfeer van vroeger, toen de stoomtrein in Nederland nog zorgde voor het vervoer van mens en product. De stoomtrein rijd langs het Valkenburgse Meer.

Surfschool Pro-Intro

Gewoon goed leren surfen doe je bij Pro Intro aan het Valkenburgse Meer. Ooit begonnen als windsurfschool. Tegenwoordig is het aanbod flink uitgebreid met onder andere; wingsurfen, suppen, foilen en efoilen. Men kan hier ook terecht voor een super vet surfcamp, groepsuitjes en bedrijfsuitjes.

Brasserie Buitenhuis

In 2016 na een rigoureuze verbouwing gestart in een oude bloemenkas. Sindsdien uitgegroeid tot de hotspot van Leiden en omstreken Bij Brasserie Buitenhuis voel je je gelijk thuis.

Iedereen een buitenhuis

..dat is het idee. Diverse leuke en knusse hoekjes en area zoals de Woonkamer, Zitkamer en De Trein. Perfecte locatie voor uw bijeenkomst of bruiloft. De zonsondergangen zijn hier magisch.

Kofferbakverkoop bij Brasserie Buitenhuis

Eenmaal per maand wordt een kofferbakverkoop georganiseerd op de parkeerplaats bij Brasserie Buitenhuis. Men kan hier een parkeerplaats huren voor de verkoop of de markt gratis bezoeken.

Hotel Leiden

Op 5 minuten loopafstand van het Valkenburgse Meer bevindt zich Hotel Leiden. Dit van der Valk hotel is van alle gemakken voorzien. Neem eens plaats in het sfeervolle á la carte restaurant met een prachtig uitzicht op de Oude Rijn.